mira produktgrupper

mira tillhandahåller ett brett sortiment av produkter för gjutning, spackling, tätskikt, fäst- och fogmassor och skötselprodukter för kakel och klinker.

Produkterna är anpassade för ett brett användningsområde av olika krav.

EPS lightbeton 360

Snabbtorkande lättviktsmassa baserad på EPS plastkulor, cement och tillsatsämnen. För uppbyggnad av betongliknande golvbeläggningar med efterfölgande ytbeläggning av golvavjämningsmassor.

  • Kan läggas på träbjälklag
  • Klar till toppbeläggning efter 20-30 timmar 
  • Dammreducerad

EPS lightbeton 360 används till gjutning när det ställs krav på låg vikt av hanteringsmässiga och/eller konstruktionberoende skäl. Exempel: Renovering av badrumsgolv i fastigheter med betongbjälklag som inte är dimentionerade för tillräckligt hög belastning eller träbjälklag och liknende konstruktioner.


EPS lightbeton 360 levereras i 50 liters säckar.

 

Montering av våtrum i
konstruktioner med träbjälkelag

- ladda ner broschyren här:

mira presenterar en konstruktionslösning med lätta material i träbjälkelag och våtrum. Här slipper du också nivåskillnad mellan bad och intilliggande rum och en låg stegljudsnivå. Med vår beräkningsmodell för max totallast på sidan 2 kan du lösa ditt projekt utan att använda externa konsulter.



 

STÄNG

Gör som andra byggexperter!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får ny kunskap om alla byggfaser och våra senaste produktuppdateringar. Helt kostnadsfritt!