Mira lancerer 6870 fibreplaster, en plast- og fiberforstærket pudsemørtel med særdeles god vedhæftning.

den 13 september 2017

En bygnings facade er i høj grad med til at præge bygningens fremtræden. En flot pudset facade giver indtryk af et velplejet hus og kan være med til at øge værdien af din bolig.
Desværre udsættes husfacader ofte for store belastninger og skiftende vejrforhold – især i det nordiske klima.

Fordelen ved at anvende en pudsemørtel med plast- og fiberforstærkning som mira 6870 fibreplaster, er at fibrene gør den er særdeles hårdfør og sikrer en stærk vedhæftning til underlaget. Vedhæftningsevnen er altafgørende, når facaden skal danne det primære skjold mod frost, regn og hård sol.

mira 6870 fibreplaster kan, udover at bruges ved pudsning af facader, også anvendes indendørs til pudsning af vægge og til reparation af huller og revner med reduceret vandtilsætning. Mørtlen er fleksibel, let at påføre og kan anvendes i lagtykkelser fra 3-15mm med og uden glasfibernet. 6870 fibreplaster er klar til overfladebehandling efter 6-24 timer, hvilket betyder at du er hurtigt videre til næste arbejdsgang.


Vælg mira 6870 fibreplaster når du ønsker en holdbar og fleksibel løsning!
Læs mere om produktet her

STÄNG

Gör som andra byggexperter!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får ny kunskap om alla byggfaser och våra senaste produktuppdateringar. Helt kostnadsfritt!