Ny forbedret epoxyklæb og -fuge fra mira

den 27 oktober 2017

mira 3650 multipox anvendes til klæbning og fugning af fliser, klinker og mosaikker på alle stabile underlag. 3650 multipox modstår de fleste miljømæssige påvirkninger. Dette gør den særlig velegnet til industrimiljøer med risiko for kemikaliepåvirkning og særlige krav til hygiejne og rengøring – f.eks. i fødevareindustri, medicinalindustri m.v. Også for private er der god grund til at benytte 3650 multipox, blandt andet sikrer produktet en rengøringsvenlig fuge, hvilket kan være en fordel specielt i brusenicher, badeværelser, køkkener, entreer og andre steder, der udsættes for kalk og snavs.

3650 multipox består af to komponenter, der blandes direkte i emballagen umiddelbart før brug. Vi har sørget for, at alle materialer til blanding og afvaskning er inkluderet i spanden, så du nemt komme i gang med arbejdet. Den færdigblandede masse er let at påføre og hærder hurtigt, så du er hurtigt videre til næste arbejdsgang.
Produktet leveres i en 3 kg plastspand og fås i 7 farver: off-white, black, silver, steel, grey, anthracite og beige.

For yderligere info omkring anvendelsen af 3650 multipox henvises til gældende datablad, som er at finde her

STÄNG

Gör som andra byggexperter!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får ny kunskap om alla byggfaser och våra senaste produktuppdateringar. Helt kostnadsfritt!