mira byggeprodukter A/S


mira byggeprodukter a/s er en privatejet produktionsvirksomhed ejet af Fenrisulven Holding Group, som tillige ejer en række byggevare virksomheder i udlandet.

 

Om mira pj 5110 skaaret min

 

mira er grundlagt i 1959, hvor man producerede farvet facadepuds. I takt med at byggemetoderne ændredes og efterspørgslen på facadepuds derfor faldt, udviklede mira nye produkter til flisemontering og fugning, støbning og planspartling samt vandtætning i vådrum.

Kerneaktiviteten i dag er fremstilling af fliseklæb og flisefuge samt udvikling og forbedring af produkterne, så de bliver stadig nemmere at bruge og løsningerne stadig mere sikre. Det betyder også, at vi lægger vægt på korrekt dokumentation og vejledning i projektering, udførelse og vedligeholdelse af løsninger med mira produkter.

Fra at være en ren dansk virksomhed med salg til det danske marked har mira udviklet sig til et internationalt foretagende med en eksportandel på over 85%. Nordeuropa er dog stadig det vigtigste marked.

mira har både fabrikker, salgsselskaber og samarbejdspartnere i de nordiske lande, England, Polen, Estland, Letland, Litauen og Ukraine.


Salg og administration


Kim Bakdal - mira

Kim Bakdal Hansen
Salgskonsulent Jylland og Fyn
E-mail: kbh@mira.eu.com
Tlf.: +45 61 22 01 97

Bo Steffensen - mira

Bo Steffensen
Salgskonsulent København og Sjælland
E-mail: bos@mira.eu.com
Tlf.: +45 29 33 11 14

Brian Schultz - mira

Brian Schultz
Salgsansvarlig
E-mail: bs@mira.eu.com
Tlf.: +45 26 11 93 80

Ordrer sendes på mail til:
ordre@mira.eu.com

Find din nærmeste forhandler

Produkterne fra mira forhandles og lagerføres over hele landet af tømmerhandler og byggemarkeder og af fliseforhandlere. Se, hvor du finder vores produkter.


Se mere >